قوانین و مقررات ساختمانی  -  شنبه 1 مهر 1396 ساعت 8:31
اطلاعیه پذیرش دانشجو بدون آزمون در مهر 1396 -  سه شنبه 24 مرداد 1396 ساعت 23:57
  • رشته صنایــــع غذایــــــــــــــی
     

    ردیف نام استاندارد مجموع ساعت(نظری-عملی)
    1 آشپز درجه 1 112
    2 آشپز درجه 2 216
    3 آشپز سنتی 130
    4 آشپز غذاهای فوری 78
    5 آشپز مخصوص-روز 104
    6 شیرینی پز درجه 1 118
    7 شیرینی پز درجه 2 190
    8 شیرینی پز شیرینهای خشک 136
    9 طباخ آبزیان 100
    10 کباب زن و تخته کار 74
    11 کیک ساز و تر ساز 90
    12 متصدی کافی شاپ 82
     
     
     
     
    استاندار مهارتی وآموزشی آشپز درجه2 (رشته صنایع غذایی)مجموع طول دوره اموزشی 112ساعت
     

    ردیف شایستگی ها-توانمندیها مجموع ساعت(نظری-عملی) قیمت (ریال)
    1 توانایی تهیه ونگهداری مواد اولیه 9 360000
    2 توانایی پخت به روشهای مختلف 5/3 92000
    3 توانایی توزین مواد اولیه 3 120000
    4 توانایی تهیه انوع سس های سرد وگرم 8 344000
    5 توانایی تهیه انواع سوپ وآش 12 480000
    6 توانایی تهیه انواع چلو وپلو 18 900000
    7 توانایی تهیه انواع خورش 17 776000
    8 توانایی تهیه انواع غذاهای گوشتی
     
    40 2150000
    9 توانایی تهیه بعضی غذاهای سنتی
     
    5/14 610000
    10 توانایی تهیه برخی ازغذاهای خمیری وپاستا باسس آن
     
    25 1048000
    11 توانایی تهیه سالاد واردور,کناپ وکوکتل ,میگو وپوره
     
    27 1116000
    12 توانایی تهیه دسر
     
    15 672000
    13 توانایی چیدمان میز وسرو غذا
     
    14 620000
     
     
     
     
     
    استاندارد مهارت وآموزشی آشپز درجه 1 (رشته صنایع غذایی)مجموع طول دوره آموزشی 112ساعت
     

    ردیف شایستگی ها-توانمندیها مجموع ساعت(نظری-عملی) قیمت (ریال)
    1 توانایی تهیه پتاژ وسوفله 5/8 385000
    2 توانایی تهیه سالاد واردو 13 591000
    3 توانایی تهیه ترشی وشورومربا 13 554000
    4 توانایی تهیه انواع پلو 5/13 618000
    5 توانایی تهیه انواع غذاهای گوشتی(مرغ گالانتین,استیک,رتی فیله,کیوسکی,ژیگو,.......) 5/22 1011500
    6 توانایی تهیه غذاهای خمیری 10 447500
    7 توانایی تهیه برخی غذاهای سنتی (دلمه ,کوفته ,شامی) 5/11 547000
    8 توانایی تهیه دسر
     
    13 747000
     
     
     
     
    استاندارد مهارت وآموزشی  آشپز غذاهای فوری (رشته صنایع غذایی)مجموع طول دوره آموزشی 78ساعت
     

    ردیف شایستگی ها-توانمندیها مجموع ساعت(نظری-عملی) قیمت (ریال)
    1 توانایی عوامل موثرکار وموقعیت مکانی فعالیت 3 84000
    2 توانایی رعایت بهداشت محیط کار ونظافت فردی وعمومی طبق اصل GHP 4 100000
    3 توانای به کارگیری وسایل ودستگاههای مختلف آماده سازی وپخت درآشپزخانه صنعتی ونیمه صنعتی 5/9 242000
    4 توتنایی شستشو وضدعفونی وسرویس ونگهداری وسایل دستگاههاطبق اصول GHP 5/2 112000
    5 توانایی تهیه وآماده سازی مواد اولیه مورد نیازمورد نیاز 3 120000
    6 توانایی توزین واندازه گیری مواد اولیه 2 68000
    7 توانایی تهیه انواع ساندویچ گرم 8 308000
    8 توانایی تهیه انواع ساندویچ سرد
     
    5/7 354000
    9 توانایی تهیه انواع پیتزا
     
    13 622000
    10 توانایی تهیه انواع غذاهای پرسی
     
    15 708000
    11 توانایی بسته بندی انواع غذا برای سرو خارج از رستوران
     
    5/2 76000
    12 توانایی تشخیص روش های مناسب نگهداری مواد اولیه وغذاهای اماده
     
    5/5 160000
    13 توانایی پیشگیری از حوادث ورعایت اصول ایمنی محیط کار 5/2 94000
     
     
     
    استاندارد مهارت  وآموزشی  طباخ آبزیان  (رشته صنایع غذایی)مجموع طول دوره آموزشی 100ساعت
     

    ردیف شایستگی ها-توانمندیها مجموع ساعت(نظری-عملی) قیمت (ریال)
    1 توانایی تشخیص عوامل موثرکار 2 71000
    2 توانایی شناخت انواع آبزیان مناسب طبخ براساس اداب وسنن 15 588000
    3 توانایی تشخیص سلامت ابزیان مناسب طبخ (تشخیص آبزیان تازه ازکهنه) 6 213000
    4 توانایی ایجاد شرایط بهینه نگهداری آبزیان تازه ومنجمد تازمان طبخ 7 304000
    5 توانایی آماده سازی انواع آبزیان تازه ومنجمدجهت طبخ 11 520000
    6 توانایی انجام روش های مختلف طبخ آبزیان 10 466000
    7 توانایی تهیه وطبخ چند نوع غذای دریایی 34 1614000
    8 توانااجرای اصول بهداشتی درآشپزخانه
     
    15 625000
     
     
      
     
    استانداردمهارت وآموزشی آشپزسنتی(رشته صنایع غذایی)مجموع طول دوره آموزشی 130ساعت


    ردیف شایستگی ها-توانمندیها مجموع ساعت(نظری-عملی) قیمت (ریال)
    1 توانایی آماده سازی سبزیجات وصیفی جات 5/2 112000
    2 توانایی تشخیص ابزار وتجهیزات مورد نیاز آشپزی سنتی 2 68000
    3 توانایی توزین با پیمانه کردن مواد مختلف 3 143000
    4 توانایی تهیه املت 5/3 164000
    5 توانایی پخت غذاهای سفره خانه 12 552000
    6 توانایی پخت اعضاء اجزاء گوسفند یاگوساله 5/8 406000
    7 توان پخت انواع کتلت وکوکو 7 328000
    8 توانایی پخت برنج سفید
     
    5/3 146000
    9 توانایی پخت برنج مخلوط(پلو)
     
    20 986000
    10 توانایی تهیه انواع ته چین
     
    7 328000
    11 توانایی پخت انواع خورش
     
    24 1212000
    12 توانایی پخت انواع کوفته
     
    5/6 320000
    13 توانایی پخت انواع دلمه
     
    5/4 216000
    14 توانایی تهیه انواع آش
     
    13 640000
    15 توانایی رعایت نکات حفاظتی وایمنی وبهداشت کار 13 424000
     


    استانداردمهارتی وآموزشی آشپزمخصوص – روز(رشته صنایع غذایی)مجموع طول دوره آموزشی104ساعت

    ردیف شایستگی ها-توانمندیها مجموع ساعت(نظری-عملی) قیمت (ریال)
    1 توانایی تشخیص عوامل موثرکار 2 71000
    2 توانایی نگهداری وشستشوی وسایل کار ومواد اولیه 3 125000
    3 توانایی پاک کردن ,شستن,خشک کردن ,سرخ کردن سبزیجات وصیفی جات 6 250000
    4 توانایی آماده سازی انواع گوشت 6 250000
    5 توانایی روشن کردن وتنظیم درجه حرارت فر برحسب درجه فارنهایت یا سانتیگراد 1 35000
    6 توانایی توزین یا پیمانه کردن مواد مختلف 1 35000
    7 توانایی آماده سازی وچیدن میز شام وآرایش بشقاب ودیس وتزئین دستمال سفره 3 125000
    8 توانایی تهیه اردور 5/1 62000
    9 توانایی تهیه سالاد 75/1 85000
    10 توانایی تهیه سس 15/1 58000
    11 توانایی تهیه سوپ 2 71000
    12 توانایی تهیه املت 15/1 58000
    13 توانایی تهیه ساندویچ 15/1 58000
    14 توانایی تهیه پاته 5/1 62000
    15 توانایی پوره 2 89000
    16 توانایی تهیه ژیگو 5/2 116000
    17 توانایی تهیه استیک 2 71000
    18 توانایی تهیه کتلت 2 71000
    19 توانایی تهیه پنکیک یاگوشت 5/1 62000
    20 توانایی تهیه شاتو بریان 2 89000
    21 توانایی تهیه تورنتو 2 71000
    22 توانایی تهیه راگو 2 71000
    23 توانایی تهیه رتی فیله 5/2 116000
    24 توانایی تهیه پودینگ 5/1 62000
    25 توانایی تهیه گولاش 2 89000
     
     
    26 توانایی تهیه همبرگر 5/1 62000
    27 توانایی تهیه فیله 5/2 116000
    28 توانایی تهیه بیف استروگانف 5/2 116000
    29 توانایی تهیه بیف استرگانف 5/2 116000
    30 توانایی تهیه بیفتک 2 89000
    31 توانایی تهیه ماکارونی 15/1 58000
    32 توانایی تهیه غذابامرغ 75/1 85000
    33 توانایی تهیه غذابابوقلمون 5/2 116000
    34 توانایی تهیه غذاباغاز یا مرغابی 5/3 170000
    35 توانایی تهیه غذابا بلدرچین 15/1 58000
    36 توانایی تهیه غذاباماهی 75/1 85000
    37 توانایی تهیه غذا بامیگو 5/1 62000
    38 توانایی تهیه غذا با خرچنگ دریایی 5/2 98000
    39 توانایی تهیه فوندو 5/1 62000
    40 توانایی تهیه گراتن 2 89000
    41 توانایی تهیه سوفله 5/1 62000
    42 توانایی تهیه رولت 5/2 116000
    43 توانایی تهیه موساکا 2 89000
    44 توانایی تهیه پروک 5/2 116000
    45 توانایی تهیه پیتزا 5/1 62000
    46 توانایی تهیه کنسومه 5/1 62000
    47 توانایی تهیه راتاتوی 5/1 62000
    48 توانایی تهیه پتاژ 5/1 62000
    49 توانایی تهیه کرپ 5/1 62000
    50 توانایی تهیه دسر 3 125000
     
     
     
    استاندارد مهارتی وآموزشی کباب زن وتخته کار(رشته صنایع غذایی)مجموع طول دوره آموزشی 74ساعت
     

    ردیف شایستگی ها-توانمندیها مجموع ساعت(نظری-عملی) قیمت (ریال)
    1 توانایی تشخیص عوامل محیط کار 5/1 44000
    2 توانایی روشن کردن گریل,باربیکیو,کباب پزوتنظیم درجه حرارت آن براساس نوع کباب 1 35000
    3 توانایی پاک کردن شستشوی انواع گوشت 10 429000
    4 توانایی اندازه گیری حجم ووزن مواد اولیه مصرفی درآشپزخانه 2 71000
    5 توانایی آماده سازی انواع گوشت وشناخت گوشت 9 375000
    6 توانایی آماده سازی مواد اولیه انواع کباب 15 699000
    7 توانایی تهیه انواع کباب وتزئین آن 5/26 1116500
    8 توانایی تعیین مراحل وزمان انجام کار 9 264000
     
     
     

    استاندارد مهارت وآموزشی شیرنی پزی درجه 2(رشته صنایع غذایی)مجموع طول دوره آموزشی 190ساعت
     

    ردیف شایستگی ها-توانمندیها مجموع ساعت(نظری-عملی) قیمت (ریال)
    1 توانایی تهیه مواد اولیه ,آماده سازی آنها ونگهداری تازمان مصرف 13 517000
    2 توانایی شستشو ,سرویس نگهداری دستگاههاووسایل شیرینی پزی 8 284000
    3 توانایی توزین واندازه گیری مواد اولیه 4 142000
    4 توانایی برش خمیر وقالب گیری 6 250000
    5 توانایی تهیه کمپوت,مرباومارمالاد مورد استفاده درشیرینی پزی 12 577000
    6 توانایی تهیه انواع شکلات 20 932000
    7 توانایی تهیه برخی شیرینی های خشک بدون فر (اجاق کاری ) 13 591000
    8 توتنایی تهیه انواع شیرینی خشک بافر 53 2492000
    9 توانایی تهیه انواع کیک وشیرینی تر 43 1952000
    10 توانایی تهیه انواع دسرها 18 861000
     
     
     
     
    استاندارد مهارت وآموزشی شیرینی پزی درجه 1(رشته صنایع غذایی)مجموع طول دوره آموزشی 118ساعت
     

    ردیف شایستگی ها-توانمندیها مجموع ساعت(نظری-عملی) قیمت (ریال)
    1 توانایی تهیه انواع شکلات 11 483000
    2 توانایی تهیه چند نوع شیرینی 48 2370000
    3 توانایی تهیه انواع رویه شیرینی وسس شکلات 11 483000
    4 توانایی تهیه کیک دوطبقه وسه طبقه برای جشنها 22 1040000
    5 توانایی ساخت گل برای تزئین 8 321000
    6 توانایی تهیه انواع نان درقنادی 18 861000
     

     
    استاندارد مهارت وآموزشی شیرینی پزشیرینی های خشک(رشته صنایع غذایی)مجموع طول دوره آموزش 136ساعت
     

    ردیف شایستگی ها-توانمندیها مجموع ساعت(نظری-عملی) قیمت (ریال)
    1 توانایی پاک کردن وشستشوی مواد مصرفی 2 71000
    2 توانایی توزین مواد اولیه شیرینی پزی 2 71000
    3 توانایی اندازه گیری حجم موادمصرفی درشیرینی پزی 2 71000
    4 توانایی الک کردن مواددرشیرینی پزی 1 35000
    5 توانایی آسیاب کردن موادمورد نیاز 3 106500
    6 توانایی مخلوط کردن مواد اولیه وتهیه شیرینی 27 1125000
    7 توانایی قالب گیری وفرم دادن بعضی شیرینی ها 5/4 224000
    8 توانایی اندود کردن سطح شیرینی قالبگیری یا فرم داده شده 3 143000
    9 توانایی چیدن شیرینی درسینی وقراردادن سینی درفر 5/6 295500
    10 توانایی تهیه انواع شیرینی طبق دستورالعمل 62 3089000
    11 توانایی روشن کردن فروتنظیم درجه حرارت براساس نوع شیرینی 4 197000
    12 توانایی کنترل مدت زمان پخت شیرینی 2 71000
    13 توانایی خنک کردن شیرینی پخته شده 2 71000
    14 توانایی نگهداری شرینی آماده 5 196000
    15 توانایی بکارگیری ضوابط ایمنی وبهداشت کاردرمحیط 10 244000
     


    استاندارد مهارت  وآموزشی  متصدی کافی شاپ( قهوه سرا)رشته صنایع غذایی مجموع طول دوره 82ساعت
     

    ردیف شایستگی ها-توانمندیها مجموع ساعت(نظری-عملی) قیمت (ریال)
    3244000
    1 توانائی رعایت نکات بهداشتی 5/6 203000
    2 توانائی رعایت نکات ایمنی 1/5 44000

    3

    توانایی درست کردن قهوه های دم کردنی فوری 12 555500
    4 توانایی درست کردن انواع دسر بستنی 5/6 314000
    5 توانایی درست کردن دسر های میوه ای وژله ای 13 554000
    6 توانایی درست کردن نوشیدنیهای شیری (انواع میلک شیک) 8 284000
    7 توانایی درست کردن نوشیدنی های تگری 4 160500
    8 توانایی کاربرد تزئینات درکافی شاپ وتشخیص ظروف مناسب سرو
     
    4 123500
    9 توانایی درست کردن انواع آبمیوه ها
     
    11 520000
    10 توانائی شستشو ونگهداری ابزار وتجهیزات قهوه سرا
     
    5/6 221500
    11 توانائی تشخیص مکان وتجهیزات مناسب برای قهوه سرا
     
    5 159000
    12 توانائی سرویس دهی به مشتری
     
    4 105000
     
     
      
     
    استاندارد مهارت و آموزشی کیک ساز وترساز(رشته صنایع غذایی)مجموع طول دوره آموزشی 90ساعت
     

    ردیف شایستگی ها-توانمندیها مجموع ساعت(نظری-عملی) قیمت (ریال)
    1 توانایی پاک کردن وشستشوی مواد مصرفی 6 287000
    2 توانایی توزین مواد اولیه شیرینی پزی 3 125000
    3 توانایی اندازه گیری حجم مواد مصرفی درشیرینی پزی 3 125000
    4 توانایی الک کردن مواد مصرفی 5/1 62000
    5 توانایی اسیاب کردن موادمورد نیاز 5/1 62000
    6 توانایی مخلوط کردن مواد اولیه وتهیه خمیر کیک 5/23 1028500
    7 توانایی فالگیری انواع کیک 5/6 332000
    8 توانایی روشن کردن فروتنظیم درجه حرارت براساس نوع کیک
     
    1 35000
    9 توانایی کنترل مدت زمان پخت کیک
     
    5/1 44000
    10 توانایی خنک کرن کیک پخته شده
     
    2 71000
    11 توانایی برش و آماده کردن
     
    5/7 331000
    12 توانایی تزیین کیک به روش های مختلف
     
    26 1126500
    13 توانایی نگهداری کیک آماده شده
     
    5/1 62000
    14 توانایی شستشو,سرویس ونگهداری دستگاههاووسایل شیرینی پزی
     
    5/5 278000